Un motorista mor en un accident a la C-32 a Sant Boi

Es tracta de la primera víctima mortal de l’any 2021 en accident de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya

Imatge d’arxiu de la C-32 al seu pas per Sant Boi // Google Street View

El passat divendres 1 de gener, als voltants de les 5 de la tarda, el Servei Català de Trànsit va registrar un sinistre viari mortal a la carretera C-32 a l’alçada de Sant Boi de Llobregat; concretament al punt quilomètric 55.

Arran de l’accident, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra van haver de ser activades, així com una dotació de bombers i quatre ambulàncies del SEM. L’enllaç amb la C-245 i la C-31C es va haver de tallar durant almenys una hora.

Les causes de l’accident encara estant sent investigades. El motorista, únic ocupant del vehicle, es va accidentar tot sol i va morir com a conseqüència de la caiguda. Es tracta d’ A. C. C., de 31 anys i veí de Sant Boi de Llobregat.

Recomanacions personalitzades