La Santboiana supera el repte de reciclar 2.500 kg de vidre

La quantitat reciclada a Sant Boi de Llobregat equival al pes total dels jugadors de la primera plantilla del degà del rugbi espanyol.

Cloenda de la campanya // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

“Recicla vidre i marca”, una campanya de la UE Santboiana i Ecovidrio, ha finalitzat amb el repte de reciclar 2.500 kg de vidre aconseguit. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha donat suport.

La iniciativa dels 2.500 kg, el pes total dels jugadors del primer equip del degà, demanava a la ciutadania dipositar els envasos en tres contenidors ubicats a l’estadi Baldiri Aleu, la plaça de la República i la plaça Catalunya. Les xifres indiquen un augment del 7,4% en la recollida en comparació amb el 2019, segons han informat la Santboiana i l’Ajuntament. Ecovidrio farà una donació de 1.500 euros al club per a despeses de les categories base.

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat; Miquel Martínez, president de la UE Santboiana; i Silvia Mayo, gerent d’Ecovidrio a Catalunya, han assistit a la cloenda de la campanya.

Aquesta iniciativa ha apostat per enfortir la recollida selectiva a la ciutat, que és clau en els objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Sant Boi de Llobregat s’ha adherit des de fa temps.

Recomanacions personalitzades