La Santboiana repta la ciutadania a reciclar en vidre el que pesen els jugadors

El repte dura fins al 29 de març i forma part d’una campanya impulsada amb Ecovidrio que vol arribar als 2.500 kg de vidre. Per participar-hi els envasos de vidre s’han de llençar en tres contenidors ubicats a l’estadi Baldiri Aleu, la plaça Catalunya i el Mercat de la Muntanyeta.

Els contenidors s’han retolat per a l’ocasió // Ajuntament

Sant Boi té un repte entre mans fins al proper 29 de març. Es tracta de reciclar 2.500 kg en envasos de vidre, el pes total dels jugadors del primer equip de la Santboiana. La unió esportiva local ha sumat esforços amb l’entitat Ecovidrio per impulsar aquest desafiament entre la ciutadania, que pretén millorar els resultats de reciclatge del municipi en la fracció del vidre.

Per participar en la campanya, els envasos de vidre s’han de dipositar en tres contenidors retolats per a l’ocasió i ubicats en diferents espais del municipi: l’estadi Baldiri Aleu, la plaça de Catalunya i el Mercat de la Muntanyeta.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament i aposta per enfortir la recollida selectiva a la ciutat, un element clau en els objectius de Desenvolupament Sostenible que marca l’Agenda 2030, a la qual Sant Boi s’ha adherit des de fa temps.

Recomanacions personalitzades