Sant Boi registra mig miler de positius des de l’inici de la pandèmia

Un total de 524 persones han donat positiu en el test de detecció del coronavirus, segons la Generalitat de Catalunya. Aquesta xifra és molt significativa si es compara amb la dels 68 positius que es va registrar a finals de març.

En poc més de dues setmanes la xifra de positius ha Sant Boi ha augmentat en 456 persones // Hospital Clínic

Segons les dades oficials que proporciona el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, actualitzades a dia 16 d’abril, un total de 524 persones han donat positiu en coronavirus a Sant Boi. Aquesta xifra és significativa si es compara amb la de final de març, quan la ciutat enregistrava un total de 68 positius.

És a dir, en poc més de dues setmanes Sant Boi ha vist com la xifra d’infectats s’ha incrementat en 456 persones. Tanmateix, aquesta dada és superada, tot i que per poca diferència, per les 548 persones que s’han realitzat el test i han donat negatiu. A més, l’augment de positius també es pot atribuir a un augment del nombre de proves diagnòstiques.

Respecte a les xifres estandaritzades, que intenten mostrar un panorama més general en l’àmbit d’infectats, la ciutat estaria registrant una mitjana d’aproximadament 627 casos positius per cada 100.000 habitants.

Cal entendre, en qualsevol cas, que aquesta dada de positius correspon a aquells habitants que han pogut tenir accés a una prova diagnòstica i que, per tant, la xifra de positius podria ser més elevada, ja que no totes les persones amb símptomes s’han hagut de fer un test de diagnòstic.

Recomanacions personalitzades