La borrasca Gloria tomba el «tòtem» del McDonald’s

El cartell de la cadena de menjar ràpid McDonald’s ha caigut aquest dimarts a causa del fort vent.

El cartell s’ha precipitat a causa del fort vent // Facebook Ana Maria Vela

La borrasca Gloria segueix fent estralls al municipi. A banda d’haver provocat la caiguda de diversos arbres i d’alguns elements del mobiliari urbà, el temporal també s’ha cobrat una nova víctima: el «tòtem» del McDonald’s.

El cartell publicitari ha caigut aquest dimarts. Els cossos de seguretat han rebut l’avís cap a les dotze del migdia i s’han dirigit a la zona per precintar l’espai. A causa del fort vent, el muncipi té activat en fase d’alerta el Pla Bàsic d’Emergències Municipal. També ha tancat l’accés a parcs i jardins, així com la biblioteca per «precaució».

Segons fonts de la conselleria d’Interior, s’espera que la intensitat del temporal augmenti en les properes hores, especialment dimecres a la matinada. Es preveu que la borrasca Gloria amaini dijous.

Recomanacions personalitzades