L’Ajuntament tanca parcs i jardins per la borrasca Gloria

L’Ajuntament de Sant Boi ha activat en fase d’alerta el Pla Bàsic d’Emergències Municipal. Demana extremar les precaucions i no fer activitats a l’aire lliure en la mesura del possible. Per això ha tancat l’accés a parcs i jardins provisionalment.

El parc infantil de la plaça de Catalunya de Sant Boi té nous elements de joc i terra de cautxú // Ajuntament de Sant Boi
L’Ajuntament ha tancat l’accés a parcs i jardins // Ajuntament de Sant Boi

L’arribada de la borrasca Gloria a Sant Boi ha obligat l’Ajuntament a activar en fase d’alerta el Pla Bàsic d’Emergències Municipal. Per evitar incidències, el consistori ha tancat provisionalment l’accés a parcs i jardins. En un comunicat també demana extremar les precaucions i no fer activitats a l’aire lliure en la mesura del possible.

De moment, les afectacions pel fort vent han estat de caràcter lleu a la ciutat. Una d’elles es va produir al carrer Torras i Bages diumenge, quan una branca va caure al mig de la via. Una altra branca també va estar a punt de caure al carrer de Sant Joan Bosco, però els Bombers la van tallar abans que caigués. En cap d’aquests dos casos s’han hagut de lamentar ferits.

Recomanacions personalitzades