Es retira l’alerta per vent però continua el risc d’inundacions a Sant Boi

La ciutat ja no està en alerta per vent, però queda en situació de prealerta per inundacions degudes al temporal Glòria.

El riu Llobregat al seu punt a Sant Boi // Twitter @lemonet10

El temporal Glòria dona una treva a Sant Boi de Llobregat i permet retirar l’alerta pel vent. Això sí, encara hi ha perill d’inundacions i, per tant, continua actiu el Pla Bàsic d’Emergències Municipal.

El risc ve de la mà d’una crescuda important del cabal del riu. Per aquest motiu els accessos a la llera del riu estan tancats, i l’Ajuntament ha demanat, mitjançant un comunicat «que la ciutadania extremi les precaucions, tenint en compte que les plujes continuaran durant les pròximes hores».

Els jardins públics com la Torre del Sol o Can Julià continuen tancats, però la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer ha tornat a obrir. Aquest matí ja eren més de 110 els serveis d’atenció d’incidències que la Policia Local ha dut a terme a Sant Boi.

Recomanacions personalitzades