Tres persones moren en un accident a la C-245 entre dos camions i un cotxe

La col·lisió s’ha produit a l’entrada a Sant Boi per la C-245, a l’alçada de la benzinera Oasis. El fort impacte entre els dos vehicles de gran tonatge ha provocat una explosió que s’ha sentit a tota la ciutat.

Treballs dels Bombers per apagar el foc en un dels camions // Twitter

Quan menys circulació hi havia pel confinament de gran part de la població, ha arribat la tragèdia. Dos camions han xocat i un turisme també s’ha vist involucrat en un aparatós accident a l’entrada a Sant Boi per la C-245, poc abans d’arribar a l’alçada de la benzinera Oasis.

Tres persones han mort com a resultat de l’accident. Un d’ells és el conductor del vehicle de gran tonatge que ha impactat per darrere. Cap dels camions era de mercaderies perilloses, segons fonts properes a la investigació, però tot i això hi ha hagut un gran incendi derivat del fort impacte.

Les primeres investigacions apunten que l’accident ha estat entre el turisme i un dels camions, però la situació s’ha agreujat quan l’altre camió que anava darrere ha impactat contra ells.

El foc ha acabat provocant ràpidament una espectacular explosió que s’ha escoltat a tota la ciutat al voltant de les nou de la nit. Deu dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets per sufocar les flames, molt a prop de la benzinera Oasis.

L’accident ha obligat a tallar la circulació durant tota la nit a la C-245 d’entrada a Sant Boi des de Cornellà.

Recomanacions personalitzades