Una iniciativa reuneix tota mena d’interpretacions culturals realitzades per santboians

Peces musicals, poemes o itineraris culturals, són algunes de les propostes que s’apleguen a la pàgina de Facebook ‘Cultura Sant Boi de Llobregat’.

La pàgina de Facebook Cultura Sant Boi de Llobregat‘ s’està omplint de vídeos de santboians que, durant el confinament, es dediquen a interpretar cançons, recitar poemes, coneguts o propis, o a proposar itineraris culturals. Persones de totes les edats, mitjançant diferents idiomes, s’estan animant a contribuir a fer més amena la quarantena.

Els santboians deixen volar la seva creativitat i, amb les seves llars de fons, la mostren al món sota el hashtag #culturaconfinadasb. Els administradors de la pàgina de Facebook, per la seva part, també la intenten motivar proposant reptes com ara recitar un poema de creació pròpia.

Les iniciatives gravades i penjades ja es compten per desenes. L’Ajuntament ha posat el valor que «tot i el confinament, la cultura local no s’atura».

Recomanacions personalitzades