La UME realitza tasques de neteja i desinfecció intensiva al complex Benito Menni

La Unitat Militar d’Emergències de l’exèrcit ha dut a terme aquest diumenge 5 d’abril tasques de desinfecció a les instal·lacions del complex assistencial en salut mental Benito Menni de Sant Boi de Llobregat.

L’UME realitzant les tasques de desinfecció al Benito Menni // Ajuntament de Sant Boi

L’UME ha realitzat aquest diumenge 5 d’abril tasques de neteja i desinfecció intensiva al centre Benito Menni. La presència d’aquesta unitat militar s’ha produït per les gestions realitzades per l’Ajuntament de Sant Boi amb diferents institucions, a petició del complex assistencial i de les residències de gent gran de la ciutat, amb les quals es manté una coordinació permanent.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, va adreçar la demanda conjunta d’aquests centres a la delegació del Govern a Catalunya i la va posar en coneixement de la Conselleria d’Afers Socials de la Generalitat com a òrgan competent en matèria social a Catalunya.

Entre l’1 i el 3 d’abril, una empresa contractada per la Generalitat de Catalunya va dur a terme la neteja i desinfecció de diverses residències. Aquest diumenge, però, les tasques de l’UME s’han localitzat al complex Benito Menni, per les seves grans dimensions, i continuaran dilluns a les residències Los Sauces i Benviure, també amb àmplies instal·lacions.

Durant els darrers dies, l’Ajuntament de Sant Boi ha multiplicat les tasques de neteja i desinfecció a tota la ciutat, amb especial atenció a l’exterior de les residències, les zones de major afluència de pas a la via pública i el mobiliari urbà. Aquestes tasques es fan mitjançant els equips municipals de neteja i amb la col·laboració del voluntariat de Protecció Civil i el reforç també voluntari d’empreses i persones particulars.

Recomanacions personalitzades