Les víctimes mortals de l’accident a la C-245 són dues noies de Castelldefels i un veí d’Òdena

El xoc entre dos camions i un turisme aquest dilluns a la nit a l’entrada de Sant Boi per la C-245 ha provocat la mort de dues veïnes de Castelldefels i d’un veí d’Òdena. Les causes de l’accident encara s’investiguen, però fonts policials apunten a la distracció d’un dels camioners. Els vehicles es van haver d’aturar per un control policial.

L’impacte va ocasionar un gran foc // Twitter

L’accident entre dos camions i un turisme aquest dilluns a la nit a l’entrada de Sant Boi per la C-245 ha causat la mort de dues noies de Castelldefels i un veí d’Òdena. Les dues noies, de 31 i 38 anys respectivament, conduïen el vehicle en què ha impactat un dels camions, i el veí d’Òdena, que tenia 36 anys, era un dels camioners. L’altre conductor ha resultat il·lès.

Les causes de l’accident encara s’investiguen, però fonts policials properes al cas apunten que els tres vehicles haurien xocat per la distracció d’un dels camioners, que hauria encalçat l’altre camió i el turisme que tenia al davant. Segonts les mateixes fonts, els vehicles es van haver d’aturar per un control policial que es feia metres més enllà a causa del confinament.

Tot i que cap dels vehicles era de mercaderies perilloses, la topada va generar una explosió que es va sentir a tota la ciutat al voltant de les nou de la nit.

Fins als llocs dels fets, s’hi van desplaçar 12 patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que es van encarregar d’extingir el foc derivat de l’explosió i que preocupava perquè era a tocar de la benzinera Oasis. També van sostreure les víctimes dels vehicles.

A causa de l’accident, la C-245 ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins al matí d’aquest dimarts, però ja s’ha reobert al trànsit. A hores d’ara són ja 29 les persones que han mort en accident de trànsit durant aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Recomanacions personalitzades