El més llegit del 2021 a Sant Boi Diari

Sant Boi Diari recull les informacions més llegides de l’any 2021. Les noves pisicines de la Muntanyeta és la noticia que lidera el rànquing, on també hi apareix el retorn de la presencialitat a la Festa Major i la Fira de la Puríssima, informacions relacionades amb la Covid-19 i d’altres incidents que han tingut lloc durant l’any.

Les dues piscines després de les obres de remodelació // Ajuntament de Sant Boi

1 Les noves piscines de la Muntanyeta entraran en funcionament al juny. Al mes d’abril acabaven les obres de les piscines descobertes de la Muntanyeta, que havien d’entrar en funcionament al mes de juny després d’anys d’espera per part de la població. Aquest estiu van poder gaudir d’una piscina municipal descoberta.

2 Detenen un home com a presumpte autor d’un homicidi a Sant Boi. Al mes de setembre, els Mossos d’Esquadra van detenir a un veí de Sant Boi de Llobregat de 44 anys com a presumpte autor de l’assasinat del seu company de pis. Els dos homes vivien a un pis tutelat del centre de salut mental de la ciutat.

3 Sant Boi tindrà 83 nous pisos de protecció oficial. L’Ajuntament signava a l’abril un conveni de col·laboració amb UGT i la cooperativa Llar Unió Catalònia per la promoció d’habitatges protegits a la ciutat. Les obres començaran a principis del 2022 a Camps Blancs.

El local de CRT 2010 Automóviles, autors de l’estafa // Anna Bermejo – Arxiu

4 Els Mossos investiguen un concessionari de Sant Boi per un centenar d’estafes. Al mes d’abril es va destapar una estafa que posava en el punt de mira al concessionari CRT 2010 Automóviles, situat a la carretera de Santa Creu de Calafell, que presumptament havia estafat a un centenar de persones. Les responsables del concessionari van ser detingudes.

5 Sant Boi recupera la Festa Major i la reparteix per tots els barris. Al mes de maig es va poder celebrar presencialment la Festa Major de Sant Boi, que va tenir lloc del 19 al 23 d’aquell mes. La celebració es va repartir per diferents barris per evitar aglomeracions i per fer-la arribar a tothom. El pregó va córrer a càrrec de treballadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

6 Demanen entre 43 i 46 anys de presó pels acusats de violar una noia a un descampat l’any 2018. Al novembre començava el procés per jutjar als tres acusats de violar en grup a una jove el maig de 2018 a un descampat de Sant Boi de Llobregat. En un primer moment, els Mossos d’Esquadra van detenir a quatre de les sis persones acusades a la denúncia de la víctima.

Natalia Galindo al proclamar-se campiona d’Espanya // Adolfo Jiménez

7 Natalia Galindo: «Me llegan a decir que quedaría campeona y me hubiera reído». Entrevista a la culturista de Sant Boi de Llobregat, Natalia Galindo, que al mes de gener va quedar campiona d’Espanya de Bikini Fitness.

8 Sant Boi registra el risc de rebrot més alt de tota la pandèmia. Al mes de juliol, en una situació en què la Covid-19 estava força descontrolada, es va registrar el fins aquell moment risc de rebrot més alt de tota la pandèmia. En aquesta última onada, la sisena, s’ha superat la xifra d’aleshores.

9 Tot el que has de saber de la 75ª edició de la Fira de la Puríssima. La mítica fira santboiana va tornar a ser presencial a principis d’aquest mes de desembre. La Puríssima va tornar als carrers per celebrar el seu 75è aniversari.

La Fira de la Puríssima va recuperar la presencialitat aquest 2021 // María Samblás

10 Tot comença i tot acaba. Article d’opinió en què, el portaveu del grup municipal ERC, Miquel Salip exposava la seva decisió de no encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Sant Boi en les properes eleccions.

Des de Sant Boi Diari volem donar les gràcies a tots els lectors per acompanyar-nos un any més, i desitjar-vos un molt bon 2022.

Recomanacions personalitzades