Detenen un home com a presumpte autor d’un homicidi a Sant Boi

La víctima era el company de pis de l’autor. Els Mossos han arribat al domicili sobre la una del migdia d’aquest dimarts i no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Imatge d’arxiu d’una patrulla dels mossos // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Sant Boi de Llobregat de 44 anys com a presumpte autor de l’assassinat del seu company de pis, segons ha informat el cos policial en un comunicat. Segons publica La Vanguardia els dos homes vivien a un pis tutelat del centre de salut mental de Sant Boi de Llobregat.

Cap a la una del migdia d’aquest dimarts, els Mossos s’han adreçat al domicili després de rebre un avís assegurant que s’estava produint una baralla entre dues persones. En arribar al lloc dels fets, la dotació policial ha trobat un home ferit i inconscient. Més tard, el Servei d’Emergències Mèdiques ha certificat la seva mort. No s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

L’autor ha estat detingut per la policia catalana. La Divisió d’Investigació Criminal del cos està investigant les circumstàncies de la mort violenta.

Recomanacions personalitzades