Pau Gasol entra al Saló de la Fama del bàsquet espanyol

El santboià, en un any de reconeixements, ja forma part també del club selecte de personalitats i contribuïdors d’aquest esport a nivell estatal.

Pau Gasol ha entrat al Saló de la Fama del bàsquet espanyol // Federación Española de Baloncesto (FEB)

Pau Gasol ja és membre del Saló de la Fama del bàsquet espanyol. El de Sant Boi ha entrat al club selecte en un acte organitzat per la Federació Espanyola de Bàsquet i el Diari AS a l’Estadi La Cartuja de Sevilla.

L’exjugador santboià ha estat guardonat en la tercera promoció del Hall of Fame. La Federació i AS han reconegut a les persones o contribuïdors més destacats del bàsquet per la seva aportació al desenvolupament esportiu i organitzatiu i per la seva tasca de difusió i transmissió dels valors de l’esport. Aquesta edició coincideix amb els cent anys de l’ens federatiu.

Els també catalans Laia Palau i Vicente Sanchís, Pilar Valero, Fernando Romay o José Vicente Hernández són altres personalitats del bàsquet que ja formen part del Saló de la Fama.

Un 2023 de reconeixements a Pau Gasol

L’entrada al Saló de la Fama del bàsquet espanyol és un reconeixement més durant aquest any a l’exitosa carrera esportiva del santboià.

Mural gegant al Complex Esportiu Pau Gasol // Dani Soneira

A l’agost, el germà gran dels Gasol va fer història i es va convertir en el primer jugador espanyol en entrar al Saló de la Fama de l’NBA amb seu als Estats Units.

En el mes de març, en coincidència amb la retirada de la seva samarreta dels Lakers a Los Angeles, es va desplegar a la façana de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat l’equipació que va vestir en l’etapa a l’equip de Califòrnia.

I un mural gegant dissenyat per l’artista urbà Bublegum llueix per sempre al complex esportiu que porta el seu nom situat al municipi del Baix Llobregat.

Recomanacions personalitzades