Pau Gasol, Sergio Garrote i UE Santboiana estan entre els guardonats de la Festa de l’Esport Català

L’exjugador de bàsquet, el campió paralímpic del Club Ciclista Sant Boi i el degà del rugbi a Espanya són alguns dels premiats del 25è aniversari.

Imatge d’arxiu de la presentació del centenari de la Santboiana // Unió Esportiva Santboiana

Pau Gasol, Sergio Garrote i la UE Santboiana estan entre els guardonats de la 25a edició de la Festa de l’Esport Català. El lliurament dels premis serà el 18 de gener a l’Auditori AXA de Barcelona a partir de les vuit del vespre.

L’exjugador de bàsquet santboià ha obtingut el premi a l’esportista llegendari després de la seva gran trajectòria i el seu extens palmarès a nivell de clubs i seleccions. El corredor del Club Ciclista Sant Boi, que ha estat campió a Tòquio, ha rebut aquesta distinció en la categoria esport paralímpic, juntament, amb la nedadora castellvinenca Núria Marquès. El degà del rugbi a Espanya és reconegut pels seus cent anys d’història.

Alexia Putellas i Èric Pastor, altres dels premiats

Alexia Putellas, guanyadora de la Creu de Sant Jordi i de la Pilota d’Or a més de títols col·lectius amb el FC Barcelona, i el piragüista Saúl Craviotto, plata als Jocs Olímpics de Tòquio, han estat escollits millors esportistes catalans del 2021.

El remer Èric Pastor, la waterpolista Elena Ruiz, l’exentrenador del Barça d’handbol Xavi Pascual, el Barça femení de futbol o la Federació Catalana de Hockey són alguns dels altres premiats.

La Festa de l’Esport Català està organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el diari Sport i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.

Recomanacions personalitzades