Sergio Garrote guanya dues medalles als Jocs Paralímpics de Tòquio

El corredor del Club Ciclista Sant Boi és campió paralímpic a la contrarellotge. També aconsegueix el bronze a la prova en ruta i el diploma al ‘team relay’.

Sergio Garrote posa amb la medalla d’or // Real Federación Española de Ciclismo

Participació històrica de Sergio Garrote als Jocs Paralímpics de Tòquio. El handbiker de Viladecans, que es corredor del Club Ciclista Sant Boi de Llobregat, ha guanyat dues medalles (or i bronze) i un diploma en les competicions de ciclisme adaptat, que s’han disputat al circuit Fuji Speedway. El del Baix Llobregat ha debutat en unes olimpíades per la porta gran.

Garrote s’ha proclamat campió paralímpic després de la seva gran victòria a la contrarellotge individual de la modalitat MH2. Ha aconseguit la medalla d’or amb una marca de 31’23″53. L’italià Luca Mazzone, plata; i el francès Florian Jouanny, bronze. A més, L’esportista català ha sumat el bronze a la prova en ruta de la modalitat MH2 amb el temps 1:54’36». Florian Jouanny ha guanyat l’or i Luca Mazzone la plata.

Sergio Garrote posa amb la medalla de bronze // Real Federación Española de Ciclismo

Al ‘team relay’, amb Israel Rider i Luis Miguel García-Marquina, el ciclista del Baix Llobregat ha acabat en la cinquena posició amb un temps de 54:14. Itàlia (or), França (plata) i Estats Units (bronze) han pujat al podi. Alemanya, quarta. Espanya ha guanyat el diploma en aquesta prova per equips. Garrote marxa de Tòquio amb un balanç de dues medalles i un diploma en el seu debut en uns Jocs Paralímpics.

Recomanacions personalitzades