Pau Capell anuncia la seva temporada 2021

El santboià fa públic el calendari d’aquest any, en què tornarà a participar en curses com la Transgrancanaria o l’Ultra Trail del Mont Blanc.

Pau Capell torna a la Transgrancanaria // Jordi Saragossa

Pau Capell ha presentat a les xarxes socials el calendari de la temporada 2021 després d’un 2020 atípic. El santboià tornarà a participar en curses com la Transgrancanaria, la Patagonia Run o l’Ultra Trail del Mont Blanc.

El corredor de Sant Boi de Llobregat comença a Kenya amb el projecte ‘Sio Kubimbia Tu’ aquest mes de gener. Capell iniciarà l’Spartan Trail a la Transgrancanaria al febrer, després correrà la Patagonia Run a l’Argentina a l’abril i acabarà el circuit a l’Ultra Pirineu a l’octubre.

L’esportista català serà ambaixador de l’Ultra Marathon World Series a Escòcia al maig i del World Championship Ultrax al juny a Eslovènia. Capell també estarà present al Territorio Templarios Ultra i en un training camp a Portugal al març. Tornarà a Portugal al setembre a la Carlos Sa Serra d’Arga.

Altres proves que correrà seran l’Ultra 01 a França i la Trail 100 Andorra-Pyrenees al juny. També l’UTCAM i l’Ourea Trail al juliol en territori francès. A l’agost, el santboià afrontarà l’Ultra Trail del Mont Blanc.

Capell finalitzarà la temporada amb l’Atlas Toubkal Ultra Trail al Marroc a l’octubre.

Recomanacions personalitzades