Pau Capell bat el rècord del Camí de Cavalls de Menorca

El corredor de Sant Boi fa un temps de 16 hores, 46 minuts i 48 segons en la volta a l’illa, una fita històrica.

Pau Capell ha fet una fita històrica a la cursa menorquina // José Miguel Muñoz

Pau Capell ha fet història i ha superat el rècord de la Trail Menorca Camí de Cavalls a les Illes Balears. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha fet un temps de 16 hores, 46 minuts i 48 segons en un recorregut que envolta l’illa de Menorca i que ha tingut Ciutadella com a punt de sortida i d’arribada.

L’itinerari ha comptat amb 185 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu amb inici i final a la plaça Es Pins de Ciutadella. Capell ha establert una marca que supera el rècord anterior al Camí de Cavalls, que havia estat de 18 hores i 45 minuts.

El Camí de Cavalls és un GR que envolta tota la illa de Menorca i passa per ciutats i pobles emblemàtics com Maó, Ciutadella, Cala Galdana, Cala Alcafar o Cap d’Artrutx. L’esportista santboià ha tornat a les Illes Balears després de corre-hi la primera ultratrail.

Recomanacions personalitzades