Pau Capell afrontarà un nou repte a Menorca

El corredor santboià intentarà completar el recorregut del Camí de Cavalls en menys de 18 hores i 30 minuts el proper 2 d’octubre.

Pau Capell tornarà a Menorca // @josemmi26

Nou repte de Pau Capell, aquesta vegada a les Illes Balears. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha anunciat que intentarà batre el rècord de la Trail Menorca Camí de Cavalls, de 18 hores i 30 minuts, el pròxim 2 d’octubre.

La prova consta de 185 quilòmetres que voltegen l’illa de Menorca. Tot i que la cursa s’ha suspès per la crisi sanitària, el català correrà individualment per superar la marca de 18 hores i 30 minuts. Capell va participar fa set anys en la seva primera ultratrail en aquest indret de les Balears però va ser l’any passat quan va aconseguir la victòria.

A l’agost, l’ultrafondista es va quedar sense superar el rècord de l’Ultra Trail del Mont Blanc.

Recomanacions personalitzades