L’Ajuntament repartirà 5.300 mascaretes per a l’alumnat de Primària

Les mascaretes seran reutilitzables i s’entregaran als alumnes de 6 a 12 anys de tots els centres educatius del municipi. El consistori també es planteja entregar-ne a Secundària més endavant.

Més d’11.000 infants i joves de Sant Boi han tornat a l’aula aquest dilluns // Ajuntament

El consistori farà arribar en els propers dies 5.300 mascaretes a l’alumnat de Primària de totes les escoles del municipi per garantir una tornada segura als centres educatius. Les mascaretes seran reutilitzables i, més endavant, també s’entregaran a l’alumnat de Secundària. En total, Sant Boi té més d’11.000 infants i joves escolaritzats.

En un comunicat, l’Ajuntament explica que també ha intensificat la neteja d’aules i espais escolars, a banda d’elaborar un decàleg per als centres educatius sobre com evitar la propagació del virus.

Per evitar aglomeracions a la via pública també s’ha posposat la recollida de residus a la via pública en horari d’entrada i sortida als centres educatius, així com també s’han adequat i pacificat alguns carrers amb espais d’aparcament temporal per evitar problemes de mobilitat.

Pla de xoc de 700.000 euros

Les mesures preses se sumen al pla de xoc de 700.000 euros que el consistori va presentar la setmana passada per garantir una tornada a les escoles “equitativa”, sobretot en casos d’alumnat vulnerable.

Recomanacions personalitzades