Javier Delgado és campió d’Espanya en els 400 metres tanques

L’atleta santboià del FC Barcelona guanya amb una marca de 50 segons i 59 centèsimes a Getafe (Madrid).

Javier Delgado a l’esquerra durant una cursa // Toni Cabrera

Nou èxit de l’esport santboià en una competició nacional. Javier Delgado, de Sant Boi de Llobregat, s’ha proclamat campió d’Espanya absolut en els 400 metres tanques a Madrid. L’atleta del FC Barcelona ha creuat la meta en 50 segons i 59 centèsimes, realitzant la seva millor marca de la temporada. Aquest ha estat el primer títol a l’aire lliure de la seva carrera esportiva.

El Campionat d’Espanya d’atletisme s’ha disputat en quatre instal·lacions esportives de la Comunitat de Madrid i Delgado ha guanyat la medalla d’or en els 400 metres tanques a Getafe. Iker Alfonso, segon, i Aleix Porras, tercer, han completat el podi d’aquesta prova. Alcobendas, Moratalaz i Vallehermoso han estat les altres seus.

Recomanacions personalitzades