El Complutense Cisneros-Santboiana queda ajornat pel temporal

L’estadi de l’equip madrileny encara pateix els efectes de la borrasca ‘Filomena’ amb la neu i el partit no es jugarà aquest cap de setmana.

Imatge d’un partit de la temporada // Jordi Elías – UE Santboiana

Ajornament del Complutense Cisneros-Santboiana d’aquest cap de setmana degut a la borrasca ‘Filomena’. L’estadi madrileny encara pateix els efectes del temporal amb la neu. La nova data es confirmarà en els propers dies.

L’equip del Baix Llobregat havia de jugar aquest diumenge 17, a les 12 del matí al Campo Central de la Ciudad Universitaria de Madrid, el partit de la jornada 8 de la Divisió d’Honor. Els clubs i la Federació Espanyola de Rugbi han fet oficial l’ajornament.

Els propers dies es coneixerà la nova data. La Santboiana té un altre partit ajornat, contra el Quesos Entrepinares de Valladolid, per la borrasca.

Recomanacions personalitzades