El Santboiana-Quesos Entrepinares queda ajornat per la borrasca ‘Filomena’

L’equip de Valladolid no pot fer el desplaçament en autocar a Sant Boi de Llobregat degut al temporal. Encara no hi ha nova data confirmada.

Imatge del Baldiri Aleu // Unió Esportiva Santboiana

Ajornament del Santboiana-Quesos Entrepinares degut a la impossibilitat de l’equip de Valladolid de desplaçar-se en autocar a Catalunya degut a la borrasca ‘Filomena’. Per ara, no hi ha nova data confirmada del partit.

El conjunt del Baix Llobregat havia de disputar diumenge, a les 12 del matí al Baldiri Aleu, el partit de la jornada 7 de la Divisió d’Honor contra el vigent campió. Els dos clubs i la Federació Espanyola de Rugbi han fet oficial l’ajornament aquest dissabte.

La resta de la jornada també ha quedat alterada pel temporal. Els propers dies es coneixeran les noves dates i els horaris.

Recomanacions personalitzades