La Gasol Foundation rep el premi ‘Valors de l’Esport’ per la lluita contra l’obesitat infantil

La fundació de Pau i Marc Gasol, que té la seu a Sant Boi de Llobregat, guanya el guardó del 2020 en la categoria ‘Solidari’.

Imatge d’arxiu // Gasol Foundation

La Gasol Foundation dels germans Pau i Marc Gasol ha estat guardonada amb els premis ‘Valors de l’Esport’ 2020. La institució, amb seu a Sant Boi de Llobregat, ha estat reconeguda per la seva lluita contra l’obesitat infantil en la categoria ‘Solidari’.

El passat 5 de gener tenia lloc l’acte de lliurament de la tercera edició. Els premis, entregats pel diari Sport i Prensa Ibérica, reconeixen valors com la solidaritat o la capacitat de superació.

Albert Sáez, director d’Sport; Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol; i Javier Tebas, president de la Lliga, encapçalaven el jurat encarregat de seleccionar els guardonats i guardonades.

Carolina Marín, Leo Messi, Xavi Hernández, Rafa Nadal, el Valencia Basket, Aíto García Reneses, Diego Méntrida, Juan Carlos Unzué, la Volta Ciclista a Espanya, el Tour de França i el Giro d’Itàlia són els altres premiats del 2020.

Recomanacions personalitzades