Alba Martínez forma part de la llista d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya

La santboiana és candidata en la posició número 24. Per tant, té poques possibilitats de ser diputada.

Jéssica Albiach i Alba Martínez // En Comú Podem

La tinenta d’alcalde de l’àmbit de Ciutat Educadora a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Alba Martínez, forma part de la llista d’En Comú Podem a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.

Martínez, candidata a l’alcaldia dels comuns a les últimes eleccions municipals, ocupa la posició número 24 en la llista encapçalada per Jèssica Albiach. Així doncs, segons les enquestes, la santboiana ho té molt complicat per convertir-se finalment en diputada al Parlament de Catalunya.

«Des de Sant Boi i des del Baix Llobregat sabem quins són els problemes reals que han d’afrontar les persones dels nostres barris i ciutats, especialment aquelles que s’han vist impactades per la crisi que la Covid-19 està deixant al seu pas. La campanya pel 14 de febrer ha d’anar d’això», ha assegurat Martínez.

En Comú Podem té nou persones del Baix Llobregat en la llista a les eleccions catalanes del proper 14 de febrer. Martínez és una persona amb experiència de govern municipal a Sant Boi de Llobregat, provinent de l’antiga Iniciativa.

Recomanacions personalitzades