La Santboiana comença l’any contra el líder

El degà rep el Quesos Entrepinares de Valladolid al Baldiri Aleu aquest diumenge a les 12 del migdia i a porta tancada.

Una acció del partit contra l’Alcobendas // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana comença el 2021 contra un rival potent i juga a casa per segona jornada consecutiva. L’equip de Ricardo Martinena rep el Quesos Entrepinares de Valladolid, vigent campió de lliga, al Baldiri Aleu aquest diumenge a les 12 del migdia i a porta tancada.

El degà s’enfronta al líder i l’únic conjunt invicte de la Divisió d’Honor en la jornada 7. L’equip del Baix Llobregat és setè, 10 punts, amb dues victòries i quatre derrotes. La Santboiana ha perdut contra l’Alcobendas al Baldiri Aleu per 14-31 en l’últim partit del 2020.

La Santboiana es va imposar al Quesos Entrepinares en la darrera visita del conjunt castellà a Sant Boi (23-22).

Els blaus han aconseguit els dos triomfs d’aquesta temporada a casa, contra El Salvador de Valladolid (22-21) i l’Independiente de Santander (50-19).

Recomanacions personalitzades