Pau Capell guanya la Transgrancanaria per quart any consecutiu

El corredor santboià comparteix la victòria amb Pablo Villa i aconsegueix un ‘pòquer’ històric a la modalitat Classic.

Pau Capell i Pablo Villa han compartit la victòria // Jordi Saragossa

Pau Capell ha fet història i ha guanyat la Transgrancanaria, cursa del circuit Ultra Trail, per quart any consecutiu. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha compartit la victòria amb Pablo Villa (13 hores, 4 minuts i 10 segons). ‘Pòquer’ de triomfs de l’esportista català en aquesta mítica prova.

La modalitat Classic ha constat de 128 quilòmetres amb un desnivell positiu de 7.500 metres amb inici a la Playa de las Canteras, a Las Palmas de Gran Canaria, i final al Faro de Maspalomas. El recorregut ha anat de nord a sud de l’illa. Capell i Villa han lluitat per la primera posició durant la cursa i, finalment, han creuat junts la meta. Dylan Bowman ha completat el podi.

Aquest any també ha guanyat l’Ultra Huachi i el Trail Porto Moniz. El pròxim repte del santboià és la Black Mountain Trail a França.

Recomanacions personalitzades