Pau Capell rep el trofeu Campions Solidaris pel seu compromís contra la Covid-19

L’esportista de Sant Boi de Llobregat és premiat per les iniciatives socials que ha desenvolupat per lluitar contra la Covid-19.

Imatge d’arxiu de Pau Capell a la Ruta 040 de Tenerife // Turismo de Tenerife

L’esportista Pau Capell ha rebut el Trofeu Campions Solidaris per les iniciatives fetes en l’àmbit social per lluitar contra la Covid-19. Es tracta d’un guardó que ha atorgat la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i el diari Mundo Deportivo.

El compromís solidari del corredor de Sant Boi de Llobregat és ampli. Capell ha participat en iniciatives solidàries com #YoCorroEnCasa per recaptar fons per a la campanya #YoMeCorono en la lluita contra la Covid-19.

L’esportista català també ha afrontat tres reptes en solitari a causa de la pandèmia: l’Ultra Trail del Mont Blanc, el Camí de Cavalls de Menorca i la Ruta 040 de Tenerife.

Al Mont Blanc, Capell es va quedar sense rècord. En canvi, sí que va fer història al Camí de Cavalls de Menorca i a la Ruta 040 de Tenerife, en un recorregut que inclou la pujada del Teide, el sender amb major desnivell d’Espanya. A banda d’aquestes tres competicions, el corredor també ha participat en una cursa virtual de la Transvulcania, que es va disputar a l’illa de La Palma.

Capell no ha estat l’únic esportista premiat. Els guardons també han distingit Marta Galimany, Claudia Dasca, Olga Domènech i Mònica Ayats, així com Margot Llobera, Marina Muzas, la Fundació Barça i la ‘Xarxa de Voluntaris Pericos’ de l’Espanyol.

Víctor Tomás, excapità del Barça d’handbol, també ha rebut el Trofeu Extraordinari després de la seva trajectòria esportiva.

Recomanacions personalitzades