Pau Capell corre una cursa solidària i virtual a casa

La iniciativa #YoCorroEnCasa, en la qual ha participat el santboià, ha recaptat 82.940 euros destinats a la lluita contra el coronavirus.

Imatge d’arxiu de Pau Capell després de guanyar la Transgrancanaria // Jordi Saragossa

Pau Capell ha participat a #YoCorroEnCasa Challenge, cursa solidària i virtual a casa que té l’objectiu d’aconseguir donacions en la lluita contra el coronavirus.

El santboià, Tòfol Castanyer, Kilian Jornet, Albert Jorquera, Jordi Saragossa i Maria Fainé han creat la iniciativa. En total, 7.429 persones hi han participat. Cada participant en la iniciativa ha escollit la distància per córrer al seu domicili.

Aquesta cursa solidària ha recaptat 82.940 euros per a la campanya #YoMeCorono, l’equip de metges i investigadors de la Fundación Lucha contra el Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Germans Trias i Pujol, que ha començat un assaig clínic pioner per frenar el virus.

Recomanacions personalitzades