La Xarxa de Suport Santboiana anima a enviar cartes als pacients de l’hospital

Des de la xarxa de suport han proposat enviar cartes als pacients malalts de Covid-19 de l’Hospital de Sant Boi, que es troben totalment aïllats per prevenir el risc de contagi.

Cartell de la proposta // Xarxa de suport a Sant Boi

La xarxa de suport creada a Sant Boi de Llobregat arran de la situació de confinament domiciliari que està patint la població d’arreu del país ha posat en marxa una nova iniciativa anomenada #EstemAmbTu, que pretén encoratjar als veïns de la ciutat a escriure cartes als pacients ingressats a l’Hospital de Sant Boi.

Les cartes es dirigiran als malalts de coronavirus, que estan completament aïllats per aturar la propagació de la Covid-19. La xarxa pretén fer arribar aquestes cartes a l’equip d’infermeria perquè siguin ells qui les entreguin als malalts.

La Xarxa de Suport Santboiana ha encoratjat als veïns a enviar «missatges i dibuixos plens de suport i tendresa» als pacients, però també als sanitaris.

Recomanacions personalitzades