Pau Capell bat el rècord de la Ruta 040 a Tenerife

El corredor de Sant Boi ha completat el recorregut en 6 hores, 13 minuts i 20 segons en la pujada al Teide i el retorn a la Platja de El Socorro.

Rècord de Pau Capell a Tenerife // Roger Salanova

Nova gesta de Pau Capell. Aquesta vegada ha tingut lloc a les Illes Canàries. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha batut el rècord de la Ruta 040 a Tenerife en la pujada al Teide des de la Platja de El Socorro, a Los Realejos, i el retorn a la mar.

L’esportista santboià ha completat el recorregut en un temps de 6 hores, 13 minuts i 20 segons homologat per la FEDME. El rècord anterior del repte estava en 6 hores, 18 minuts i 53 segons de David Lutzardo, corredor canari. La sueca Emelie Forsberg té la millor marca en categoria femenina amb 7 hores, 6 minuts i 6 segons.

El recorregut consisteix en uns 55 quilòmetres amb inici i final a la Platja de El Socorro, a Los Realejos, en la pujada al Teide. El cim canari, el més alt d’Espanya, presenta una alçada de 3.718 metres i hi ha un desnivell acumulat de 4.000 metres. La Rambleta, la Corona, el Asomadero, el Cabezón o el Portillo Alto són alguns punts destacats.

Capell ha superat el rècord del Camí de Cavalls a Menorca a principis d’octubre a les Illes Balears en un altre repte.

Recomanacions personalitzades