Pau Capell finalitza segon a la Fjällmaraton

L’esportista santboià acaba al podi a Suècia abans d’afrontar el projecte en solitari de l’Ultra Trail del Mont Blanc.

Imatge de Pau Capell durant la cursa // Johannes Poignant-Fjällmaraton

Pau Capell ha finalitzat en la segona posició a la Fjällmaraton. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha pujat al podi de la cursa, que s’ha disputat al centre occidental de Suècia i amb mesures de seguretat sanitàries.

La prova pertany a l’Spartan Trail World Championship i ha tingut 100 quilòmetres amb un desnivell de 3.500 metres. El recorregut s’ha desenvolupat al municipi d’Åre, que està situat a la província de Jämtland.

Segona plaça de Capell amb un temps de 9 hores, 4 minuts i 49 segons. Simen Hjalmar Wästlund, de Noruega, ha guanyat la cursa i Johan Lantz, de Suècia, ha tancat el podi. L’espanyola Azara García ha estat primera a la categoria femenina superant les sueques Anna Carlsson i Lena Trillelv.

L’Ultra Trail del Mont Blanc, que correrà en solitari el 28 d’agost, és el proper repte del santboià.

Recomanacions personalitzades