Pau Capell acaba setè a l’Otso Travessa d’Encamp

És la primera cursa del corredor santboià després del confinament.

Imatge d’arxiu d’una cursa de Pau Capell // João M. Faria

Pau Capell ha finalitzat en la setena posició l’Otso Travessa d’Encamp (Andorra). La competició ha estat la primera cursa que el vigent campió de l’Ultra Trail World Tour ha fet després del confinament, i que ha corregut seguint estrictes mesures de prevenció.

La prova ha constat de 21,88 quilòmetres i 1.480 metres de desnivell acumulat amb inici i final a la plaça dels Arínsols d’Encamp. Jordi Alís i Núria Gil han guanyat la cursa llarga masculina i femenina.

Suècia serà el proper destí de Capell amb la Fjällmaraton de 100 quilòmetres. Fins ara el santboià ha estat victoriós a competicions com la Transgrancanaria, el Trail Porto Moniz a Madeira i l’Ultra Huachi de Mèxic, totes fetes abans de la pandèmia.

Recomanacions personalitzades