Les Lligues Nacionals de beisbol i softbol començaran el 30 d’agost

El CBS Sant Boi participa a les dues competicions, que tenen un format diferent.

Imatge d’arxiu d’un partit del Sant Boi // Jacqueline González-Tenerife Marlins Puerto Cruz

La Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Beisbol i Softbol ha decidit les dates i el format de les Lligues Nacionals 2020. El CBS Sant Boi participa a les dues competicions.

El format de la Lliga Nacional de beisbol serà tots contra tots a una volta amb inici el 30 d’agost i final el 8 de novembre (jornada de recuperació si és necessària). No hi ha descensos i es mantenen els ascensos. El CBS Sant Boi no podrà defensar el títol de la Copa del Rei guanyat l’any passat a Bilbao.

A la Divisió d’Honor de softbol hi haurà una fase de classificació pel sistema de tots contra tots a una volta amb la validesa dels resultats de la primera jornada. Els dos primers jugaran un play-off al millor de tres partits. No hi ha descensos i es mantenen els ascensos. La Lliga Nacional començarà el 30 d’agost i finalitzarà l’1 de novembre.

Tenerife Marlins Puerto Cruz, San Inazio Bilbao, Astros Valencia i CBS Barcelona jugaran la Copa del Rei. Els participants a la Copa de la Reina es decidiran a la Divisió d’Honor de softbol, que es reprendrà el 30 d’agost.

Recomanacions personalitzades