Sergio Garrote torna a ser campió d’Espanya de paraciclisme

L’esportista del Club Ciclista Sant Boi guanya la medalla d’or en les tres proves de la competició per sisè any consecutiu, aquest cop a Cartagena.

Sergio Garrote torna a ser campió d’Espanya // Real Federación Española de Ciclismo

Sergio Garrote ha tornat a ser campió d’Espanya de paraciclisme després de guanyar la medalla d’or al team relay, la prova en línia i la contrarellotge individual a Cartagena, Múrcia. D’aquesta manera, aconsegueix el triplet per sisè any consecutiu.

L’esportista del Club Ciclista Sant Boi, juntament amb Israel Rider i Isaac Mateos, s’ha imposat al team relay el divendres en la primera jornada. Garrote ha guanyat la prova en línia de la categoria MH2 el dissabte i ha repetit la victòria a la contrarellotge individual en el tancament del Campionat d’Espanya el diumenge.

Garrote ha estat campió de l’Extremadura European Paracycling Cup abans d’aquesta cita a Cartagena.

Recomanacions personalitzades