La vacunació a Sant Boi comença per la residència Benviure

La residència Benviure rep aquest dimecres 165 dosis que serviran per vacunar 122 residents i 43 treballadors del centre. Salut ha escollit aquesta residència en ser un centre geriàtric gran sense cap cas positiu.

La residència Benviure rep aquest dimecres 165 dosis per vacunar residents i treballadors // Generalitat de Catalunya

La residència Benviure és el primer centre geriàtric de la ciutat a rebre vacunes contra la Covid-19. La vacunació comença ja aquest dimecres amb 165 dosis que serviran per vacunar 122 residents i 43 treballadors del centre.

En xifres del departament de Salut, el 95% de les persones que viuen en aquesta residència han donat el seu consentiment perquè se’ls administri la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19.

El departament de Salut ha escollit aquesta residència per començar la campanya de vacunació a Sant Boi en ser un centre de grans dimensions sense cap cas positiu del virus. Tot i així, està previst que en les properes setmanes les dosis arribin a altres centres geriàtrics del municipi.

De fet, la primera etapa de la campanya de vacunació se centra sobretot en les residències i el personal sanitari i sociosanitari, així com en persones amb un grau elevat de dependència i amb necessitats de mesures de suport. L’objectiu és que abans de Setmana Santa s’hagin pogut vacunar 450.000 persones a tot Catalunya.

Recomanacions personalitzades