La UE Santboiana perd la imbatibilitat a casa

El degà realitza un partit espès en línies generals i cau derrotat contra l’Alcobendas al Baldiri Aleu sense sumar el bonus defensiu (10-19).

Instant del Santboiana-Alcobendas // Dani Soneira

La UE Santboiana ha fet un mal partit en general i ha perdut davant l’Alcobendas per 10-19 al Baldiri Aleu. Amb aquesta derrota sense bonus defensiu, la primera desfeta a casa i segona de la temporada, l’equip de Sergi Guerrero suma tretze punts i baixa de la tercera a la cinquena posició de la classificació de la Divisió d’Honor.

El primer temps, marcat pels errors en els xuts a pals dels dos equips, ha acabat amb 3-5 al marcador després d’un assaig dels visitants i un cop de càstig passat per Juan Pablo Socino per part dels locals.

A la represa, el degà s’ha posat per davant per primera vegada gràcies a una marca de Juani Berón i la transformació de Socino (10-5). Però, pocs minuts després, una greu errada en la circulació de pilota dels catalans ha provocat la recuperació de l’Alcobendas per assajar sense oposició i la següent transformació. La Santboiana ho ha intentat sense poder i els visitants han sentenciat amb un nou assaig transformat. Juan Diego Zabalegui, Agustín Cittadini, Roy Lura i Alejandro Suárez han estat els anotadors de l’equip del nord de Madrid, que ha estat millor en els moments clau de la segona part.

Primera derrota a casa de la Santboiana aquesta temporada després de les dues victòries contra el Pozuelo i el Barça. La propera jornada és al camp de l’Ordizia.

El sub-23 de la Santboiana segueix invicte

L’equip sub-23 de la UE Santboiana, que continua invicte, s’ha imposat al camp de l’Hernani per 10-20 i es manté líder a la classificació del grup B amb 22 punts.

Partit on el degà ha aconseguit tres marques, una transformada, i ha passat un cop de càstig, i el conjunt basc ha puntuat amb dos assajos. Parcials de 0-10 a la primera part i empat a 10 a la segona meitat.

Roger Espina, Xavier Aguilar i Francesc Satoca han estat els anotadors del sub-23 de la Santboiana a l’estadi Landare Toki de la localitat basca.

El proper partit torna a ser fora de casa, al camp del Sant Cugat, entre els dos primers classificats del grup i els únics invictes.

Recomanacions personalitzades