La UE Santboiana s’emporta el derbi català

El degà remunta el partit contra el Barça als darrers minuts i suma la segona victòria de la temporada (45-42).

Instant del derbi // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana s’ha emportat el derbi contra el Barça al Baldiri Aleu per 45-42 gràcies a una remuntada. Els de Sergi Guerrero sumen nou punts i són cinquens a la classificació de la Divisió d’Honor.

Els blaugranes han estat superiors a la primera part i han marxat amb avantatge al descans (24-28) després de sumar quatre marques transformades. La Santboiana, que ha puntuat a partir de tres assajos transformats i un cop de càstig passat, ha anat per sota al marcador des del principi.

A la represa, el Barça s’ha arribat a situar amb dotze punts d’avantatge (30-42) quan faltaven vuit minuts per acabar el partit després de dues marques transformades més. El degà, que a la segona part ha puntuat per mitjà de tres cops de càstig passats, un assaig de càstig i un assaig, no ha baixat els braços en l’adversitat i gràcies a un parcial de 15-0 als darrers instants ha aconseguit una remuntada èpica.

Pepe de la Torre, Mariano Pigatto, Facu Domínguez i Juan Pablo Socino han estat els anotadors de la Santboiana al derbi. Pablo Pérez, Pau Aira, Bastien Jegou, Santiago Giorgiutti i Felipe Alegría del Barça.

La propera jornada és davant el Belenos a Avilés (Astúries).

Segona victòria del sub-23

L’equip sub-23 de la UE Santboiana, que va començar guanyant al CAU, ha debutat al Baldiri Aleu amb una victòria contra l’Ordizia (43-12) i suma nou punts a la classificació del grup B.

Partit on el degà ha aconseguit fins a sis marques, cinc transformades, i ha passat un cop de càstig a pals. El conjunt basc ha puntuat amb dos assajos i una transformació. Albert Rodríguez, Nacho Berón, Óscar Lorenzo, Ronan Ferrer, Xavier Aguilar i Francesc Oncins han estat els anotadors de la Santboiana.

El proper partit és amb el Poble Nou a La Mar Bella.

La Santboiana femenina es retroba amb la victòria

La UE Santboiana femenina s’ha retrobat amb la victòria contra el Saragossa al Baldiri Aleu (19-3) i suma onze punts a la classificació de la Divisió d’Honor Catalana.

El sènior femení del degà ha aconseguit el bonus ofensiu després de sumar tres marques i dues transformacions i només ha concedit tres punts al rival en una gran defensa. L’equip aragonès s’ha avançat amb un cop de càstig, però un parcial de 19-0 ha estat definitiu. Olga Martínez, Alejandra Castro, Martina Badia i Ona Monés han estat les anotadores de la Santboiana.

La propera jornada és davant el Poble Nou. El campió i el subcampió s’enfronten a La Mar Bella.

Recomanacions personalitzades