La UE Santboiana debuta amb una victòria

El degà suma el bonus ofensiu en el triomf davant el Pozuelo Rugby Unión per 30-13 al Baldiri Aleu en l’estrena del nou curs de la Divisió d’Honor.

Instant del Santboiana-Pozuelo // Dani Soneira

La UE Santboiana ha començat la Divisió d’Honor amb la victòria contra el Pozuelo Rugby Unión (30-13) al Baldiri Aleu i aconsegueix els primers cinc punts sumant el bonus ofensiu.

Els de Sergi Guerrero s’han avançat als primers minuts gràcies a un assaig de Juanma Lescano i la transformació de Pepe De la Torre (7-0). Però, a partir d’aquí, el conjunt madrileny ha estat superior i la Santboiana no ha estat del tot fina en el joc. Els de Pozuelo de Alarcón ho han aprofitat i, amb una marca transformada i dos cops de càstig, han marxat al descans per davant al marcador (7-13).

Instant del Santboiana-Pozuelo // Dani Soneira

A la represa, el degà ha millorat i ha aconseguit un parcial de 23-0. La remuntada ha començat a partir d’un assaig de Pol Joven i un cop de càstig passat per De la Torre. Posteriorment, dues marques de Mariano Pigatto i un altre cop de càstig i una transformació De la Torre han situat el 30-13 definitiu. Facundo Sanz i Javi López han estat els anotadors del Pozuelo.

La Santboiana visita el camp del VRAC Valladolid el proper cap de setmana.

La UE Santboiana femenina també comença amb un triomf

La UE Santboiana femenina ha iniciat la Divisió d’Honor Catalana amb una victòria contra l’INEF Lleida al Baldiri Aleu (39-17).

El sènior femení santboià ha aconseguit set assajos i n’ha transformat dos i, per la seva part, el conjunt del Segrià ha sumat tres marques i una conversió. El resultat al descans era 17-12 i un parcial de 22-5 a la represa ha situat el 39 a 17 definitiu.

Alexandra Chichón, Lola Modelo, Olga Martínez, Judit Corral, Rut Figueras, Magalí Martínez i Ona Monés han estat les anotadores del degà. Marta Bonjoch, Jana Font, Aina Villalba i Anna Delshorts a les visitants.

La Santboiana juga la segona jornada al camp de l’Andorra el proper cap de setmana.

Recomanacions personalitzades