El CBS Sant Boi guanya tres títols de la Copa Catalunya

L’entitat de Sant Boi de Llobregat aconsegueix totes les victòries en softbol femení (sènior, sub-18 i sub-16) a Can Torelló de Gavà.

L’equip sènior de softbol femení guanya la Copa Catalunya // Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Un triplet de títols del CBS Sant Boi a la Copa Catalunya en set finals entre beisbol i softbol a Can Torelló de Gavà. El Sant Boi, amb nou, és l’entitat que suma més trofeus entre Campionat de Catalunya i Copa aquesta temporada.

El club de Sant Boi de Llobregat ha guanyat tots els seus títols en softbol femení (sènior, sub-18 i sub-16) davant el Viladecans. Victòries del sènior (0-18), del sub-18 (11-4) i del sub-16 (10-9). Les jugadores amb millor valoració han estat Anna Sobrino, Samanta Mendoza i Ainhoa Echarri.

Les derrotes han arribat en sènior, sub-18 i sub-10 de beisbol i en primera divisió de softbol a les finals contra Viladecans i Hèrcules L’Hospitalet. Wendell Burguillos, tot i caure al partit, ha estat MVP del sènior.

Amb aquests resultats, el Sant Boi és el club que suma més títols, nou, entre Campionat de Catalunya i Copa Catalunya aquest any.

Recomanacions personalitzades