El CBS Sant Boi torna a ser subcampió de la Copa de la Reina de softbol femení

L’equip sènior santboià no pot amb el CBS Rivas de Madrid a la gran final i es queda a les portes del títol. La propera temporada jugarà, novament, competició europea.

Imatge de l’equip // Carles Cerdà Gómez

El CBS Sant Boi torna a ser subcampió de la Copa de la Reina de softbol femení després de caure a la final davant el CBS Rivas de Madrid.

Victòria de les catalaness en el debut davant el Dridma Rivas per 6-0 i derrota al segon partit contra el CBS Rivas 15-0. A la jornada del diumenge, el Sant Boi s’ha imposat a l’OBB Bizkorrak 9-4 i ha accedit a la final. El partit pel títol ha acabat amb victòria del Rivas 7-0. L’OBB acaba tercer i el Dridma Rivas és quart.

El Sant Boi té quatre trofeus de la Copa de la Reina de softbol al seu palmarès (2013, 2014, 2015 i 2016). La propera temporada tornarà a jugar competició europea després de dos subcampionats. Aquest any ha guanyat la medalla de bronze a la Women’s Softball European Cup Winners Cup «A».

Recomanacions personalitzades