La UE Santboiana cau a Valladolid

El degà, que ha disputat un bon partit durant molts minuts, perd al camp del VRAC amb un resultat abultat en el primer desplaçament del curs (43-20).

Acció del partit a Valladolid // VRAC Valladolid

La UE Santboiana, que havia debutat amb victòria contra el Pozuelo al Baldiri Aleu, ha perdut al camp del VRAC Valladolid per 43-20 en el primer desplaçament de la temporada. Els de Sergi Guerrero sumen cinc punts a la classificació de la Divisió d’Honor.

Els locals han arribat amb avantatge al descans 12-3 al marcador, on els dos equips han puntuat a partir de cops de càstig passats. A la represa, el degà ha plantat cara al vigent campió de lliga fins al minut 70. Una marca transformada i un cop de càstig del VRAC i dos assajos transformats i un cop de càstig de la Santboiana han situat un ajustat 22-20. Però, als últims deu minuts, un parcial de 21 a 0 ha estat definitiu.

Pepe de la Torre, Mariano Pigatto i Víctor Rodríguez han estat els anotadors de l’equip del Baix Llobregat al Pepe Rojo de la capital castellana.

La propera jornada és el derbi contra el Barça al Baldiri Aleu després de l’aturada.

Debut amb victòria del sub-23

L’equip sub-23 ha debutat amb victòria al camp del CAU Valencia (18-22) i suma els primers quatre punts.

Partit molt igualat que la Santboiana ha aconseguit guanyar per sumar el primer triomf de la temporada. El degà ha aconseguit dues marques, però sense transformació, i ha passat fins a quatre cops de càstig. Albert Rodríguez, Nacho Berón i Guillem Valenzuela han estat els anotadors dels catalans a València.

El proper partit és contra l’Ordizia al Baldiri Aleu.

La Santboiana femenina cau a Andorra

La UE Santboiana femenina, que havia debutat amb victòria davant l’INEF Lleida, ha perdut al camp de l’Andorra en la segona jornada (22-19) i suma sis punts a la classificació de la Divisió d’Honor Catalana.

El sènior femení del degà ha caigut a Andorra en el primer desplaçament, però suma el bonus defensiu. Erika Rubio, Olga Martínez, Alexandra Chichón i Rut Figueras han estat les anotadores de la Santboiana.

Després de l’aturada, la propera jornada és contra el Saragossa al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades