Sant Boi acull una prova de la Copa Catalana de ciclisme

180 corredors i corredores s’han citat a la localitat per participar en la penúltima cita de la temporada, organitzada pel Club Ciclista Sant Boi.

Instant de la prova // David Peñalver Cardona – Club Ciclista Sant Boi

Sant Boi de Llobregat ha estat la seu de la penúltima prova de la Copa Catalana de ciclisme per a cadets, fèmines júniors i categories infantils. L’organització del GP Ajuntament de Sant Boi ha anat a càrrec del Club Ciclista Sant Boi.

Més de 180 ciclistes entre totes les categories s’han reunit a la localitat del Baix Llobregat per disputar les proves en un circuit urbà al voltant de les instal·lacions del Parc Ciclista. Aquesta cursa a Sant Boi era la prèvia al tancament de la temporada, a Vilanova i la Geltrú.

Els corredors cadets han disputat la penúltima prova de la temporada en un recorregut de 45 quilòmetres resolt amb el triomf de Yeray Capilla. En categoria femenina, la victòria júnior ha estat per a Ainara Inarejos i la cadet per a Candela Pérez. Per equips, Purito-Tadesan-Nuria s’ha proclamat campió.

A la Copa Catalunya Infantil, victòries d’Eloi Ramos, Ivet Alcaraz, Marc Batlle, Júlia Cabada, Carlos Roy i Estela Rojo. En benjamins i pre-benjamins, hi ha hagut un reconeixement als participants.

La ciutat baixllobregatina s’ha convertit, de nou, en l’epicentre del ciclisme català per un dia.

Recomanacions personalitzades