El CBS Sant Boi guanya la Copa de la Reina de softbol per tercera vegada consecutiva

L’equip femení del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi aconsegueix la victòria a la Copa de la Reina de softbol després de superar a l’Atlético San Sebastián a la final. 

El CBS Sant Boi campió de la Copa de la Reina // CBS Sant Boi

El CBS Sant Boi campió de la Copa de la Reina // CBS Sant Boi

El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi ha tornat a guanyar la Copa de la Reina de softbol, sumant el seu tercer títol consecutiu, i aconseguint d’aquesta manera la classificació per a competicions europees.

La final ha enfrontat les santboianes amb l’Atlético San Sebastián, equip que les va superar en la competició de lliga, on van quedar segones. Aquesta vegada, però, les coses han estat diferents. Esperonades pel seu públic  -la final s’ha disputat a Sant Boi- les entrenades per Xavi Civit han aconseguit la victòria.

El partit final ha estat un cara a cara entre llançadores on Raquel Fernández ha aconseguit llençar el joc sense permetre curses i només regalant dos hits en set innings. Fernández ha estat considerada com la millor jugadora de la Copa de la Reina.

Ara el conjunt descansarà durant uns dies però a l’agost viatjaran a Bulgària per participar en l’europeu d’aquesta disciplina.

Recomanacions personalitzades