ERC culmina la renovació engegada l’any 2011 amb un relleu a l’executiva

Després de quedar-se sense representació a l’Ajuntament a les eleccions municipals del 2011, ERC va iniciar un procés de renovació que ha culminat amb la tornada al consistori quatre anys després i un canvi d’executiva local. Sergi Purcet serà el nou president. 

Imatge de la reunió de la nova executiva // ERC Sant Boi

Sergi Purcet dirigint-se als militants d’ERC // ERC Sant Boi

Després de les eleccions municipals de 2011, quan ERC Sant Boi es va quedar sense representació a l’Ajuntament, l’agrupació local del partit republicà va començar un procés de renovació. Quatre anys després han tornat al consistori amb tres regidors aconseguits als passats comicis locals del mes de maig. Després dels bons resultats, el procés de renovació s’ha culminat ara amb un canvi d’executiva local.

Sergi Purcet és el nou president d’ERC Sant Boi, càrrec que ha ostentat Toni Vélez durant els darrers cinc anys. Vélez s’ha acomiadat amb la redacció de l’informe polític i ha assenyalat que s’han aconseguit els objectius que s’havien marcat. «Hem recosit el partit, ens hem obert a la ciutat i hem obtingut grans resultats electorals», ha sentenciat Vélez, content de la feina feta.

El nou president es posa com a objectiu més immdiat aconseguir que l’organització interna del partit s’adapti a «tornar a tenir representació». A més, volen obrir-se encara més a la ciutat, fer-se conèixer i «fer arribar el projecte més enllà de la feina del grup municipal i connectar amb nous sectors socials». Amb tot, des d’ERC ja tenen la mirada posada en el 2019 on voldran «disputar l’alcaldia als de sempre». I és que la nova executiva vol convertir-se en l‘»alternativa d’esquerres al govern de la ciutat». 

Purcet estarà acompanyat de Núria Mola com a Secretaria d’Organització, Ramon Agudo com a secretari de Coordinació Interna, Salvador Morral com a secretari de Finances, Marta Brik com a secretaria de Política Municipal, Carles Calvo com adjunt a la secretaria de Política Municipal, Ariadna Daura com a secretaria de Dona i Josep Tomàs Juan com a vocal d’activisme social. A més Sergi Purcet també serà el secretari d’Imatge i Comunicació. El portaveu del grup municipal al consistori, Miquel Salip, i la portaveu de les JERC, Marta Brik, també seran presents a l’executiva com a membres nats.

Recomanacions personalitzades