L’equip aleví del CBS Sant Boi es proclama campió de Catalunya

El CBS Sant Boi és el campió de Catalunya de beisbol en categoria aleví després de guanyar al CB Barcelona a la final. 

Equip aleví del Sant Boi // CBS Sant Boi

Equip aleví del Sant Boi // CBS Sant Boi

Nou èxit de les categories de base del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi. L’equip aleví d’aquest club s’ha proclamat campió de Catalunya de beisbol en categoria aleví. El «Sant Boi Pitus», com són coneguts, s’han imposat a la final al Club Beisbol Barcelona per un emocionant 8 a 7.

Els santboians d’Àngel Muñoz i Juan Rodríguez han necessitat un extrainning per superar al rival. Segons explica l’entitat, l’actuació dels joves Marc Rodríguez i Samuel Salas ha estat vital per aconseguir aquesta victòria.

Recomanacions personalitzades