L’Ajuntament premia 548 esportistes

L’Ajuntament de Sant Boi ha premiat als millors esportistes de la temporada, reconeixent la tasca de 33 equips i 71 esportistes a nivell individual en un acte presentat per Jordi Robirosa i que ha comptat amb la presència de més de 600 persones.

L'acte ha reunit més de 600 persones // Ajuntament de Sant Boi

L’acte ha reunit més de 600 persones // Ajuntament de Sant Boi

Els jardins de l’Ateneu Santboià han estat testimoni de l’acte de reconeixement als millors esportistes de Sant Boi que l’Ajuntament organitza cada final de temporada. 33 equips (integrant un total de 548 esportistes) i 71 esportistes a títol individual han estat guardonats pels mèrits assolits durant la temporada en un acte que ha comptat amb l’assistència de més de 600 persones i que ha estat presentat pel periodista esportiu Jordi Robirosa. En total, 548 esportistes han estat guardonats pel seu paper fet durant la temporada 2014-2015.

L’acte també ha servit per valorar la tasca de diverses entitats i persones que segons el consistori fan accions d’especial interès social i esportiu com la Fundació Joan Bardina per la promoció dels valors educatius, Tots som Santboians per promocionar l’esport adaptat, Maria Carmen Sequedo per la seva promoció de l’esport femení, Álvaro Carrascal com a millor tècnic esportiu, Jesús Ruiz com millor directiu, Carles Nasarre per la seva implicació amb l’esport santboià i Javi León pel seu fair-play.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la regidora d’Esports, Maria Antonia Barragán, han estat les encarregades d’entregar els premis.

Recomanacions personalitzades