Lewis Williams deixa la UE Santboiana després de quatre temporades

L’entrenador de Nova Zelanda deixa el club de Sant Boi i torna al seu país. L’entitat agraeix la seva feina. 

Lewis Williams, fins ara tècnic de la UE Santboiana // UE Santboiana

Lewis Williams, fins ara tècnic de la UE Santboiana // UE Santboiana

Lewis Williams deixa la banqueta del primer equip de la Unió Esportiva Santboiana després de quatre temporades. Williams, que ha portat el rugbi de Sant Boi a dos subcampionats de la Divisió d’Honor, marxa al seu país, Nova Zelanda, una de les nacions amb més tradició en aquest esport.

Des de l’entitat valoren que Williams ha estat capaç de «liderar una renovació completa de l’equip basant-se en la formació de joves jugadors del planter als que ha aportat tots els seus coneixements tècnics i valors que el rugbi comporta». A través d’un comunicat, el club assegura que el seu llegat és «una generació de joves jugadors que gràcies a ell ja són uns veterans d’entre 20 i 23 anys» i es mostra enormement agraït al mateix temps que li desitja «tots els èxits» en el seu futur.

Encara no s’ha donat a conèixer el nom de l’entrenador que es farà càrrec de l’equip per a la temporada 2015-2016.

Recomanacions personalitzades