El recapte d’aliments de la Setmana de la Dignitat recull gairebé set tones

Prop de 7.000 kg d’aliments han estat recollits a les portes dels supermercats de Sant Boi durant el recapte extraordinari organitzat durant la Setmana de la Dignitat. 130 voluntaris han participat d’aquesta iniciativa. 

Imatge de la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament // Ajuntament de Sant Boi

Imatge de la lectura del manifest a la plaça de l’Ajuntament // Ajuntament de Sant Boi

Entre el 6 i el 10 de juliol Sant Boi ha celebrat la Setmana de la Dignitat sota el lema «Rescatem les Persones». Prèviament s’ha fet la recollida d’aliments extraordinària organitzada per Aliments Solidaris als supermercats de la ciutat. El recapte ha aconseguit gairebé 7 tones d’aliments, principalment pasta, sucre, llet, cereals, oli i conserves, tomàquet fregit i galetes. La campanya ha comptat amb la col·laboració de 130 voluntaris a les portes dels supermercats de la ciutat.

A la plaça de l’Ajuntament s’ha fet la lectura del manifest que ha posat de relleu la «lluita per l’aprovació del projecte de llei per una renda garantida de ciutadania» com a un objectiu «irrenunciable» per avançar en la lluita contra «la pobresa, la desocupació i les retallades socials». Abans de la lectura del document, s’ha fet una festa d’animació infantil amb Sarau de pau. Durant el matí va tenir lloc una creació artística col·lectiva de les nenes i dels nens dels casals d’estiu municipals titulada «Desitjos per la igualtat».

Entre els actes de la Setmana de la Dignitat també s’ha realitzat una projecció de cinema a la terrassa de Can Barraquer amb la pel·lícula «Dos días, una noche» de Jen-Pierre i Luc Dardenne i protagonitzada per Marion Cotillard.

Recomanacions personalitzades