El Museu de Sant Boi inaugura una exposició sobre la modernització de la ciutat

La terrassa de Can Barraquer es converteix la nit del dissabte 11 de juliol en un espai que recordarà una important època de transformació de la ciutat amb la inauguració de l’exposició Sant Boi de Llobregat, 1875-1923. La modernització d’un poble. 

ENit d'estiul Museu de Sant Boi proposa una activitat nocturna per recordar la història de la ciutat. Dissabte 11 al vespre s’inaugurarà l’exposició Sant Boi de Llobregat, 1875-1923. La modernització d’un poble, una mostra que es podrà veure durant tot l’estiu i que explica el pas de la societat rural a la industrial en el pas del segle XIX al XX.

La terrassa de Can Barraquer es transformarà en un espai que recordarà una època de crisi econòmica i social, no tant diferent a l’actual. La vetllada tindrà sessions de cinema 360 graus amb la projecció de «La nit del Titanic» i una conferència sobre la llum a càrrec del divulgador científic Marc Boada.També hi haurà un taller de piruletes amb motius modernistes.

La inauguració de l’exposició començarà a les 20:30 i hi haurà visites comentades a les 21:30 i a les 23:00 hores. Les sessions contínues de cinema començaran a les 21 hores i la conferència tindrà inici a les 22 hores.

Aquesta nit d’estiu al museu, d’entrada gratuïta, acabarà amb un concert de jazz a càrrec de la Big Band Cultura a partir de les 23:30.

Vespres a Can Julià

La mateixa nit de l’11 de juliol tornaran els Vespres a Can Julià. En aquest cas es farà un taller d’animacions i experiments per esbrinar què cal fer per ser un bon investigador científic.

L’activitat cultural a Sant Boi també tindrà música a la fresca en una activitat organitzada per la Unión Extremeña a la Torre de Benviure. Dissabte 11 es farà una nit flamenca a càrrec de José Moreno El Cano, Juan Murube i Juan M Moreno. En aquest cas el preu de l’entrada és de 4 euros.

 

Recomanacions personalitzades